background

Behang en glasweefsel

Met behang zijn er zeer veel verschillende mogelijkheden. Soms is één muur of zelfs enkele banen behang al voldoende om een persoonlijke touch te geven.  Ook heeft u natuurlijk de keus uit hoog/zijdeglans of matte verf. Binnen wordt geschilderd met de nieuwe generatie watergedragen verven.                         

Behang is er van verschillende leveranciers in effen, met reliëf en patroon. Ook glasweefsel is tegenwoordig in honderden verschillende motieven te verkrijgen en dit wordt dan in de door u gewenste kleur gesausd. Er  worden ook  leuke effecten bereikt met sierstrippen, lijsten, plinten of ornamenten  van kunststof die  geschilderd worden. Vaak is er meer mogelijk dan u in eerste instantie kunt bedenken. Wanneer uw woning 2 jaar of ouder is, mogen wij het lage btw-tarief van 9% berekenen voor schilderwerk. Ook voor behang en glasweefsel geldt het btw-tarief van 9%. Voor glas geldt het btw-tarief van 21%.

e53e192d-97d2-41f4-aaaa-6c6294d41efe.jpg 3c5b16f6-9b65-4856-8379-1202b87c1aa5.jpg

Wij sluiten 1 mei onze winkel, kom je nog langs deze week?

actie

Onze schildersactiviteiten blijven doorgaan!

Lees verder

Binnen- en buitenschilderwerk

werkzaamheden

Tegenwoordig zijn er speciale verven die ook bij het schilderen met wat vochtiger en kouder weer goede resultaten leveren.

Lees verder