background

Welkom bij schildersbedrijf Fa. van der Wal

Van origine zijn wij een schilders- en glaszettersbedrijf. Sinds 1864 is het bedrijf steeds van vader op zoon overgegaan . Momenteel zijn Wim en Willy (5e generatie) en Bart (6e generatie) de eigenaren. Eerst gevestigd aan de Zutphenseweg in Laren, zitten we sinds 1890 op onze huidige stek aan de Holterweg 44 in Laren. In de loop der jaren is er veel veranderd. Van zelf verf en kleuren maken tot verf op kleur maken met de computer. Onze werkzaamheden zijn inmiddels uitgebreid met o.a. spack spuiten, spuitwerk in de werkplaats en buitenzonwering  leveren en plaatsen.

Op 15 juni 2015 is ons door de Koning het predicaat "bij Koninklijke beschikking Hofleverancier" toegekend. Dit betekent dat wij, samen met ongeveer 450 andere Nederlandse bedrijven, het Koninklijk Wapen mogen voeren. Het predicaat is een onderscheiding voor kleine en middelgrote bedrijven. Deze bedrijven zijn ten minste honderd jaar oud. 

Met een klein vast team van vakmensen staan wij winter en zomer voor u klaar. Kwaliteit en service staan hoog in ons vaandel. Wij zijn aangesloten bij OnderhoudNL. Dit garandeert u vakwerk en o.a. een garantietermijn. Ook worden er door OnderhoudNL controles uitgevoerd.

In de winter is het advies- en inspectietijd. Doorgaans zijn de winterwerkzaamheden beperkter dan die in de zomer. Daardoor ontstaat er tijd voor inspecties aan bijvoorbeeld het buitenschilderwerk van uw pand. Wij zijn een erkend opleidingsbedrijf. Alle vaste krachten hebben de opleiding leermeester gevolgd. Momenteel is er 1 leerling in ons bedrijf.


VACATURE: Ben jij onze nieuwe schilder?

Wij zoeken voor ons mooie familiebedrijf een allround schilder. Wij zijn een schilders- en glaszettersbedrijf dat sinds 1864 bestaat. Momenteel zijn de 5e en 6e generatie de eigenaren. Wij doen veelal onderhoud schilderwerk bij particulieren in de omgeving van Laren en Lochem. Op dit moment bestaat uit ons team uit 6-8 schilders. Medio 2023 gaan we werken vanuit een geheel nieuwe werkplaats. Ben jij diegene die ons team komt versterken?

Wie ben jij?

  • Je hebt een afgeronde opleiding tot schilder gevolgd;
  • Je bent klantvriendelijk en representatief;
  • Een harde werker, met oog voor detail;
  • Je kan zelfstandig, maar ook samen met collega’s werken;
  • Het is een pré als je in bezit bent van een rijbewijs.

Wat bieden wij jou:

  • Een contract bij een betrokken familiebedrijf op basis van de schilders CAO;
  • Uren in overleg (parttime/fulltime);
  • Een uitstekend salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden;
  • Gezellige collega’s die passie voor het vak hebben;
  • Werken vanuit een volledig nieuwe werkplaats.

Solliciteer vandaag nog!
Wil jij bij ons komen werken of wil je eerst nog wat meer informatie? Neem dan contact op via info@schildersbedrijfvanderwal.nl of bel naar: 06-27502666.


Wij sluiten 1 mei onze winkel

actie

Onze schildersactiviteiten blijven doorgaan!

Lees verder

Binnen- en buitenschilderwerk

werkzaamheden

Tegenwoordig zijn er speciale verven die ook bij het schilderen met wat vochtiger en kouder weer goede resultaten leveren.

Lees verder