background

De winkel

Onze winkel is aangesloten bij de Profielorganisatie. Wij zijn volledig zelfstandig, maar kunnen wel profiteren van o.a. de reclame-uitingen en acties van de organisatie. Wij verkopen de doe-het-zelf verf van het merk Flexa en de professionele verf van Sikkens en Sigma.

Ook hebben wij een ruim assortiment verven van Wijzonol zoals de dekkende en transparante verf/beits. Ook Hermadix, voor al het hout in en rond de tuin heeft een plek in onze winkel gevonden. Ook vindt u het Alabastine en Hammerite assortiment bij ons op de planken. Dan zijn er nog de vele speciale verven van OAF, zoals de bruinoleum, de zwarte teer, de groenoleum, black varnish en de steigerbeits. Ons eigen merk Colors mag ook niet ontbreken: de kwaliteit van een prof voor de prijs van een doe-het-zelf. Het assortiment bestaat uit hoog- en zijdeglansverf, een eenpotsysteem en een silicon base verf. Latex en grondverf  voor buiten en binnen zit ook in het assortiment.                                                                          

De boeken van de naambordjes staan in onze winkel evenals de monsterkoffer van de lijsten, plinten en ornamenten. Wij hebben vele kleurenwaaiers om een kleur uit te zoeken. U mag ze mee naar huis nemen om bij uw interieur te houden of om te overleggen met het thuisfront. Van onze nieuwe Flexa kleurenwand zijn er waaiers maar ook losse staaltjes die u gratis mee mag nemen. Heeft u een gekleurd voorwerp waar u dezelfde kleur bij wilt hebben, dan kunnen wij de kleur “meten” met onze spectrometer. De kleur kan daarna direct met onze kleurenmengmachine gemaakt worden terwijl u wacht.                                                   

U kunt kiezen uit verschillende soorten schuurmiddelen en natuurlijk uit professionele en doe-het-zelf kwasten.

Iedere maand hebben wij een kortings-actie. Ook kunt u zegels sparen. Bij iedere contante aankoop van € 5,- ontvangt u een zegel. Een volle spaarkaart levert € 15,- korting op.

Verder kunt u op www.mijnheerlijkehuis.nl verf, behang, raamdecoratie, accesoires en kleinmeubelen bestellen. Wij zijn aangesloten bij deze webshop en de door u bestelde producten worden bij ons afgeleverd. Zodra deze binnen zijn krijgt hier bericht van en kunt u ze bij ons ophalen.

DSC_0528.JPG DSC_0538.JPG DSC_0531.JPG

Wij sluiten 1 mei onze winkel, kom je nog langs deze week?

actie

Onze schildersactiviteiten blijven doorgaan!

Lees verder

Binnen- en buitenschilderwerk

werkzaamheden

Tegenwoordig zijn er speciale verven die ook bij het schilderen met wat vochtiger en kouder weer goede resultaten leveren.

Lees verder